Oivallus

VALMENNUS- JA KOULUTUSPALVELU

 

Suosittelijat

 

"Päivi Hyvärisen koulutus asiallisesta työkäyttäytymisesta herätti ajatuksia ja ohjasi kuulujat perusasioiden äärelle; työpaikalla ollaan tekemässä työtä, puhumassa pääasiassa työasioista ja omalla asenteellaan voi vaikuttaa sekä omaan että työyhteisön hyvinvointiin.Ja mikä mukavinta; asenteensa voi itse valita tai ainakin siihen voi vaikuttaa! Koulutuksen sisältö ja toteutus vastasi hyvin odotuksiamme; nyt jää meidän tehtäväksemme puhaltaa tult hiileen vaikkapa sen positiivisen palautteen lisäämiseksi arjessa. Ei kissa kiitoksella elä, mutta kyllä se huomattavasti paremmin voi, kun välillä kehutaan." Voin suositella koulutusta muillekin! palveluvastaava Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

 

Satakunnan sairaanhoitopiirin kuntayhtymä on tehnyt Päivi Hyvärisen kanssa yhteistyötä vuodesta 2010. Päivi on kouluttanut sairaanhoitopiirin esimiehiä ja muuta henkilökuntaa työyhteisötaidoista, toimivasta työyhteisöstä ja viimeksi työyhteisösovittelusta. Yhteistyö Päivin kanssa on sujunut luontevasti ja hänen osaamisensa sekä kokemuksensa ovat olleet ansiokkkaat erityisesti esimiestyön osalta. Koulutukset ovat olleet luennoinnin sijaan sopivasti osallistavia ja palaute koulutuksista on ollut erinomaista. Suosittelen lämpimästi Päiviä kouluttajaksi erityisesti esimies- ja johdon konsultointiin ja sparraamiseen johtamisen "leadership" -näkökulmaan. Työhyvinvointipäällikkö, FT Katri Mannermaa, Satakunnan sairaanhoitopiiri ky, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Päivi Hyvärinen on toiminut Rastor Oy:n sopimuskouluttajana vuodesta 2013 alkaen. Hän on osallistunut mm. työhyvinvointiasiantuntijoiden kouluttamiseen, koulutusohjelmien suunnitteluun ja kehittämisprojektien ohjaamiseen ja arviointiin. Tämän lisäksi hän on myös vetänyt johtamisen koulutusohjelmassa työelämän laisäädännön teemoja. Päivi on yhteistyökumppanina miellyttävä. Hänellä on asikaslähtöinen, kehittävä ja positiivinen ote asioihin. Opiskelijoiden antama palaute hänen vetämistään lähipäivistä on ollut erittäin hyvä ja täyttää ja jopa ylittää Rastorin laatuvaatimusten edellyttämän tason. Asiakasratkaisupäällikkö Sanna-Liisa Kiiskinen, Rastor Oy, 0207798306, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Päivi Hyvärinen on toiminut Leppävirran terveysaseman vastaanoton hoitohenkilöstön työnohjaajana. Työnohjauksista olemme saaneet kirjallisen koosteen, jota olemme käsitelleet osastopalavereissa, jolloin kaikki ovat saaneet tiedon käsitellyistä asioista. Erityisesti palautekulttuuri on parantunut työyhteisössämme. Päivi ohjasi myös terveysaseman vastaanoton lääkäreiden ja hoitajien työyhteisön kehittämisiltapäivän. Koulutuksen ansioista saimme luotua työyhteisöömme yhteishenkeä ja tavoitteita potilastyöhömme. Päivän päätteeksi meillä oli konkreettisia ratkaisuja käytäntöön vietäväksi. Henkilöstö koki iltapäivän voimaannuttava ja toivomme jatkoa syksylle. Suosittelen - ottakaa Päivin tietotaito työyhteisössänne käyttöön! Osastonhoitaja Aune Kauhanen, Leppävirran terveysasema, Kysteri, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Ylä-Savon soten laitosapulaisille järjestettiin iltapäivän koulutus teemalla "työhyvinvointi on yhteinen juttu". Iltapäivä sisälsi tietoiskuja aiheeseen liittyen sekä osallistavaa ja toiminnallista työskentelyä. Koulutus sai paljon positiivista palautetta. Anne-Mari Lappalainen, tukipalvelupäällikkö, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Kys:n yleissairaalapsykiatrian pkl:n henkilökunta osallistui 2.2.2015 iltapäivän kestävään työpajatyöskentelyyn teemalla "muutos ja tunteet". Työskentely toteutettiin draaman ja osallistavan teatterin keinoin. "Draamalliset ja toiminnalliset harjoitukset herättivät myönteistä palautetta. Jokainen saattoin osallistua omalla tavallaan harjoituksiin, jotka todensivat mielen ja kehon yhteenkuuluvuutta muutoksen herättämien tunteiden työstämisessä." Ella Keränen, osastonhoitaja, (017)172972

Ylä-Savon sotelle järjestettiin kolme koulutusta työturvallisuusjohtamisen perusteista keväällä 2013. "Isot kiitokset, että olet saanut meidän organisaation innostumaan työsuojeluasioista." Työsuojelupäällikkö Tiina Valta, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Päivi Hyvärinen toimi työyhteisöllemme työnohjaajana vuosina 2010-12. Työnohjauksessa oli mukana koko työyhteisömme eli noin 15 henkilöä. Työnohjauksessa käytettiin erilaisia työskentelymenetelmiä esim. fasilitointia sekä toiminnallisia ja draamallisia harjoituksia. Henkilöstön palautteen mukaan työnohjaus koettiin hyvänä. Satu-Mari Kokko-Aro, Fysioterapiatoiminnan johtaja, Suomen Aivotutkimus- ja kuntoustuskeskus Neuron, 017-460296

 

Metsähallitus on tehnyt Päivi Hyvärisen kanssa yhteistyötä vuonna 2012. Hyvärinen koulutti esimiehiämme teemalla "Esimies ongelmien ehkäisijänä ja ratkaisijana". Yhden päivän koulutuksia toteutettiin viisi. Koulutuksissa esimiehet saivat tietoa esimiesten oikeuksista, velvollisuuksista ja mahdollisuuksista puuttua ongelmatilanteisiin. Lisäksi koulutuksessa oli paljon keskustelua ja harjoittelua. "Hyvä koulutus, käytännönläheinen. Kouluttaja miellyttävä. Kiitokset kouluttajalle - oli hyvä päivä." Hyvinvointiasiantuntija Anne Paakkarinen, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

© Valmennus- ja koulutuspalvelu Oivallus Ky 2016